Sałatka z pomarańczy i kopru włoskiego
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Sałatka z pomarańczy i kopru włoskiego może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cebulkę kopru włoskiego, oliwę z oliwek, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krewetki z masłem pomarańczowym i sałatką z kopru włoskiego i pomarańczy, Sałatka z kopru włoskiego pomarańczowego, oraz Sałatka Z Kopru Włoskiego Z Pomarańczą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kładziemy pokrojony koper włoski w misce sałatkowej. Pomarańcze pokroić na plasterki, aby podzielić miąższ i dodać do miski.
Skropić oliwą z oliwek, octem z czerwonego wina oraz solą i pieprzem. Wymieszać, dodać słodzoną żurawinę i podawać.