Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków I
Sałatka z pieczonych ziemniaków i jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 13g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz boczek, oliwki, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków, Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków, oraz Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Masło naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Włóż pokrojone ziemniaki do dużego garnka i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 10 protokół.
W tym samym czasie umieść boczek na dużej głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane.
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć.
W dużej misce wymieszać ziemniaki, ser, cebulę, majonez, sól i pieprz. Łyżka do przygotowanego naczynia do pieczenia. Boczek pokruszyć na wierzchu i posypać oliwkami.
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, aż się zarumienią.