Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków
Sałatka z pieczonych ziemniaków może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 9. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczonych Czerwonych Ziemniaków, Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków, oraz Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków.
Instrukcje
W dużym rondlu doprowadzić 6 szklanek wody do wrzenia.
Dodać fasolę; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować przez 3 minuty.
Odcedzić i natychmiast umieścić fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić i osuszyć.
Usunąć papierową skórkę z czosnku (nie obierać ani nie oddzielać goździków).
Odciąć wierzch od cebulki czosnku.
Miejsce wyciąć bok do góry w nasmarowanej 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Dodać ziemniaki; skropić bulionem.
Piec w temperaturze 400° przez 30-40 minut, aż czosnek zmięknie.
Czosnek usunąć; odstawić.
Dodać czerwoną paprykę, cebulę i zarezerwowane fasolę na patelnię.
Piec 30-35 minut dłużej lub do miękkości. Schłodzić przez 10-15 minut.
Wyciśnij zmiękczony czosnek do dużej miski. Wymieszać z octem, olejem, cukrem, rozmarynem i solą.
Dodać warzywa; wrzucić do herbu.
Podawać na ciepło lub na zimno.