Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych z migdałami Marcona

Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych z migdałami Marcona
Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych z migdałami Marconan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, migdały marconan, złote buraki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pieczone warzywa korzeniowe z migdałami Marconan, Cytrynowa fasolka szparagowa z migdałami Marconan, oraz Food52 ' s pieczone brokuły z wędzoną papryką Vinaigrette i migdałami Marconan.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn