Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z pieczonych warzyw korzeniowych. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.8 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka orzechów włoskich, marchew, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, Sałatka z pieczonym winegretem z warzyw korzeniowych, oraz Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych i makaronów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
W dużej misce, połączyć cebulę, marchew i pasternak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać olej, herbes de Provence, sól i pieprz; wrzucić do herbu równomiernie. Warzywa rozsypać na dużej nieprzywierającej blasze do pieczenia i smażyć przez 20 minut. Obróć warzywa i piecz do miękkości i zaczyna brązowieć, 15 do 20 minut dłużej. Odstawić warzywa na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz