Sałatka z pieczonych buraków z rukolą, pistacjami i ogolonym pecorino

Sałatka z pieczonych buraków z rukolą, pistacjami i ogolonym pecorino
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowych i pierwotnych przepisów do swojego pudełka z przepisami, sałatka z pieczonych buraków z rukolą, pistacjami i obranym pecorino może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 194 kalorie, 6 g białka i 9 g tłuszczu każda. Za 1,51 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup buraki, buraki młode w dowolnym kolorze, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 2 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako dodatek do dania głównego, a jego przygotowanie zajmuje około 1 godziny i 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 69%. Podobne przepisy to łatwa sałatka z pieczonych buraków z kozim serem, rukolą i pistacjami, sałatka z rukoli i kopru włoskiego z ogolonym pecorino pecorino oraz sałatka z rukoli i frisée z groszkiem, pistacjami i pecorino.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ogolonego Pecorino, Dojrzewającego Pecorino Toscano Lub Pecorino Romano1/4 Szklanki Ogolonego Pecorino, Dojrzewającego Pecorino Toscano Lub Pecorino Romano
2
Umieść wszystkie duże buraki na blasze i piecz przez 40 do 45 minut lub do momentu, aż widelec będzie łatwo wsuwał się i wyjmował z buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogolone Pecorino, Dojrzewające Pecorino Toscano Lub Pecorino RomanoOgolone Pecorino, Dojrzewające Pecorino Toscano Lub Pecorino Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Pistacji, Uprażonych I Posiekanych1/4 Szklanki Pistacji, Uprażonych I Posiekanych
3
Na ostatnie 20 minut gotowania dodaj młode buraki na blachę. Gdy buraki ostygną, obierz je. Duże buraki pokroić w plasterki o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Duże Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja4 Duże Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
4
Młode buraki przekrój na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Duże Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja4 Duże Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
5
Rukolę włóż do miski, skrop około połową octu i oliwy z oliwek i obficie dopraw solą. Delikatnie wymieszaj sałatkę, aby połączyły się wszystkie składniki. SPRÓBUJ TEGO! Powinno smakować bardzo aromatycznie, ale nie rozmoczono. Ułóż rukolę na 4 osobnych talerzach sałatkowych. Wszystkie buraki wrzucamy do salaterki, dodajemy pozostały olej, ocet i sól, mieszamy. Usmażone buraki ułożyć na rukoli, posypać pistacjami i pokrojonym pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
PecorinoPecorino
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Voila!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn