Sałatka z pieczonej czerwonej papryki i zielonej fasoli
Sałatka z pieczonej czerwonej papryki i zielonej fasoli to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieczoną paprykę, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z zieloną fasolą i pieczoną czerwoną papryką, Sałatka z zielonej fasoli i pieczonej czerwonej papryki, oraz Pieczona Zielona Fasola Czerwona Papryka Quinoa Sałatka.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce. Dobrze wymieszać; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ziarna pary, Pokryte, 3 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
3
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Dodać fasolę i pozostałe składniki do miski; wrzucić delikatnie do herbu. Przykryć i marynować w lodówce do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego