Sałatka z pieczonego squasha z kremowym labneh domowej roboty

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepisy do pudełka z przepisami, Sałatka z pieczonego squasha z kremowym domowym labneh może być przepis, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz melasę z granatów, czysty miód, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 10 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Kremowa pieczona zupa z dyni i warzyw korzennych, Kremowy marzycielski Puree z pieczonego jabłka i dyni, oraz Pieczone Dyni Kremowy Makaron Z Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dzień wcześniej wyłożyć miskę muślinem. (Jeśli nie masz muślinu, Ustaw Sito z nową ściereczką J i ustaw go nad miską.) Wymieszać łyżeczki soli do jogurtu. Wskazówka do muślinu, a następnie doprowadzić krawędzie razem, tworząc ciasną wiązkę, związać sznurkiem i powiesić nad miską (lub po prostu wskazówka do J-tkaniny wyłożone sito). Wstawić do lodówki na 24-36 godzin do odsączenia. Należy pozostawić twardszą, miękką substancję podobną do sera. Przechowywać schłodzone, aż będą gotowe do podania.
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Przyciąć górną i dolną część squasha. Pokrój w grube na 1 cal rundy, zmniejszając o połowę wszelkie ogromne, które będziesz potrzebować co najmniej 6 plastrów. Tam, gdzie są nasiona, zeskrobać łyżeczką.
Wymieszać z 2 łyżkami oleju, doprawić i smażyć przez 30-40 minut na blachach do pieczenia, obracając w połowie, do miękkości. Pozostawić w temperaturze pokojowej, aż będzie gotowy do podania.
Rozłóż okrągłą podstawę labneh na 6 talerzach i podziel plastry kabaczka między nimi.
Pozostałą oliwę wymieszać z melasą z granatu, miodem, octem i przyprawami, a następnie wymieszać z liśćmi sałaty i cebulą. Podzielić między talerzami, a następnie rozsypać nasionami granatu lub czerwonymi porzeczkami.