Sałatka Z Ogórków

Sałatka z ogórka może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 53 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka destylowanego octu, cukru, azjatyckiego oleju sezamowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sałatka z ogórków koperkowych i 5 innych Super prostych sałatek z ogórków, Bezglutenowa Sałatka ogórkowa z kremowym sosem sałatkowym koperkowym, oraz Półmisek Meze z hummusem, Sałatka z krewetek i sałatka z ogórków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłukać, obrać (w razie potrzeby)i cienko pokroić 1 ogórek angielski (12 oz.). W misce wymieszaj ogórek z 1 łyżeczką soli.
Odstawić, aż ogórek zwiędnie, około 45 minut. Wypłukać i odcedzić; wycisnąć nadmiar płynu z ogórka i powrócić do płukanej miski.
Dodaj 2 łyżki białego destylowanego octu, 1 łyżkę azjatyckiego oleju sezamowego, 2 łyżki cukru oraz sól i pieprz do smaku.
Podawać w temperaturze pokojowej lub na zimno.
Krótko przed podaniem sałatkę posypać około 1 łyżką prażonego sezamu.