Sałatka z ogórka, musztardy i koperku
Sałatka z ogórka, musztardy i koperku to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 27 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ogórek, sól, ocet z białego wina i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to SAŁATKA OGÓRKOWA Z MARYNOWANĄ CEBULĄ, GORCZYCĄ I KOPERKIEM, Sałatka z ogórków koperkowych i 5 innych Super prostych sałatek z ogórków, oraz Sałatka Ogórkowo-Koperkowa.
Instrukcje
Wymieszać ocet, musztardę, sól i cukier w misce, a następnie dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając.
Podziel ogórek wzdłuż i usuń nasiona małą łyżką, a następnie pokrój połówki w poprzek na plastry o grubości 1/8 cala.
Dodaj ogórek i koperek do vinaigrette, podrzucając do płaszcza.