Sałatka Z Ogierów Włoskich

Sałatka Z Ogierów Włoskich
Sałatka z ogierów włoskich to bezglutenowe i pierwotne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 15g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina. Mieszanka liści pietruszki, paski, kawałki sałaty rzymskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salami można śledzić to danie główne z Czekoladowy Deser Salami jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 38%. Spróbuj Włoski Ogier Sub, Sałatka Włoska, oraz Duża Sałatka Włoska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej desce do krojenia połóż kawałek folii o długości około 2 stóp. Stos ser provolone w centrum w około 5-calowy obszar.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Warstw sopresetta na wierzchu provolone następnie warstw salami, liście bazylii, prosciutto i mozzarella. Owinąć szczelnie w folię, umieścić w lodówce, 1/2 godziny, z ciężką płytą na górze, aby nacisnąć mieszaninę razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ProsciuttoProsciutto
ProvolonProvolon
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
W dużej salaterce, wrzucić razem sałaty, pepperoncini, peppadew i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Peppadew PepperPeppadew Pepper
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W małej misce połączyć ocet balsamiczny, oregano, pietruszka, tymianek, czosnek, sól i pieprz. Powoli ubij w oleju, aby włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wyjąć ser i mięso stos z lodówki i pokroić go w 2 1/2-calowe paski, które są 1/4-calowy grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Dodać sos do sałatki i wrzucić. Udekorować wierzch plastrami mięsa i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Dekoruj parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu

Składniki

791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwki czarne, ćwiartowaneoliwki czarne, ćwiartowane1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/4 cala julienned paski endive1/4 cala julienned paski endive1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście bazyliiświeże liście bazylii2Batoniki toffi Heathdrobno posiekane świeże liście pietruszkidrobno posiekane świeże liście pietruszki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodrobno posiekane świeże liście tymiankudrobno posiekane świeże liście tymianku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodrobno mielony czosnekdrobno mielony czosnek7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-calowe kawałki sałaty lodowej1-calowe kawałki sałaty lodowej1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ser mozzarella w plastrachser mozzarella w plastrach1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodrobno posiekane świeże liście oreganodrobno posiekane świeże liście oregano33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calatarty parmezantarty parmezan1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepepperoncini, pokrojone w tercjepepperoncini, pokrojone w tercje1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.bardzo cienko pokrojone prosciuttobardzo cienko pokrojone prosciutto1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ser provolone w plastrachser provolone w plastrach4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePaski julienned 1/4 cala radicchioPaski julienned 1/4 cala radicchio7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-calowe kawałki sałaty rzymskiej1-calowe kawałki sałaty rzymskiej1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.bardzo cienko pokrojone salamibardzo cienko pokrojone salami0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepeppadews, ćwiartkapeppadews, ćwiartka1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.bardzo cienko pokrojona sopresattabardzo cienko pokrojona sopresatta

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsem i mięsnymi sosami makaronowymi, drobiem i twardymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn