Sałatka z marynowanego ogórka z rzodkiewką, koperkiem i krewetkami
Need a bezglutenowa, pierwotna, pescatariańska i דל פחמימות,zna przystawka? Make-Ahead marynowane sałatka ogórek z rzodkiewki, koperek, i krewetki może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać old bay przyprawy, rzodkiewki, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 162 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Make-Ahead Marynowane Krewetki, Marynowana Sałatka z ciecierzycy z rzodkiewką i ogórkiem, oraz Make-Ahead Chimichurri Sałatka z krewetkami i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, ubij razem olej, ocet i szalotka. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj rzodkiewki, ogórki, koperek i pietruszkę i wrzuć do herbu. Odstawić.
Na średniej patelni, masło rozgrzać na małym ogniu, aż się stopi. Wymieszać w Old Bay i gotować, aż pienienie ustąpi, o 30 sekund.
Dodaj krewetki, sezon do smaku z solą i pieprzem, i gotować na małym ogniu, aż tylko różowy, 3 do 4 minut w sumie.
Przełożyć na talerz i ostudzić. Sałatki i krewetki pakować oddzielnie w pojemnikach na wynos i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny i do nocy. Aby służyć, zorganizować krewetki na szczycie sałatki i służyć.