Sałatka Z Mandarynek Migdałowych
Sałatka z mandarynek migdałowych to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 73 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz migdały, płatki pieprzu, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Mandarynek Migdałowych, Sałatka Z Mandarynek Migdałowych, oraz Szybka Sałatka Z Mandarynek Migdałowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć sałatę rzymską, pomarańcze i zieloną cebulę.
Podgrzać 2 łyżki cukru z migdałami w rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać, podczas gdy cukier zaczyna się topić i płaszcz migdały. Mieszać stale, aż migdały będą jasnobrązowe. Obrócić na talerz i ostudzić przez 10 minut.
Połącz ocet winny, oliwę z oliwek, łyżkę cukru, płatki czerwonej papryki i pieprz czarny w słoiku z ciasno dopasowaną pokrywką. Energicznie wstrząsać, aż cukier się rozpuści.
Przed podaniem, wrzucić sałatę z sosem sałatkowym, aż pokryte.
Przełożyć do dekoracyjnej miseczki i posypać cukrowymi migdałami.