Sałatka z makaronem musztardowo-warzywnym
Sałatka z makaronem musztardowo-warzywnym jest bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz brokuły, pomidory, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka Z Musztardy, Ziemniaków, Warzyw I Szynki, Sałatka makaronowa pieczona wegetariańska z makaronem z soczewicy Cukiniowej, oraz Polne warzywa i grillowana sałatka warzywna z musztardowym sosem ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z osoloną wrzącą wodą gotuj makaron aż do al dente, spłucz pod zimną wodą i osusz.
W dużej misce, połączyć makaron, groszek, brokuły, marchew, kukurydza, pomidory i papryka.
Przygotować dressing ubijając razem musztardę, włoski dressing, ocet, brązowy cukier, nasiona selera i bazylii.
Zalać sałatkę i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.