Sałatka z kurczakiem ze szparagami i cukinią
Sałatka z kurczaka ze szparagami i cukinią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ukośnie pokrojone szparagi, cukinię, szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to 20 minutowa ciepła sałatka z gulaszu z cukinią i szparagami, Grillowane szparagi, cukinia i sałatka chlebowa z sosem oliwkowo-kaparowym, oraz Sałatka z kurczakiem ze szparagami.
Instrukcje
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 4 składniki, dobrze mieszając trzepaczką.
Aby przygotować sałatkę, szparagi na parze, pod przykryciem, przez 3 minuty lub do momentu, gdy będą chrupiące-miękkie. Spłukać zimną wodą i odcedzić.
W dużej misce połącz szparagi i 6 kolejnych składników (szparagi przez szałwię).
Dodaj mieszankę opatrunkową, delikatnie podrzucając do płaszcza.