Sałatka z kurczakiem z boczkiem i czerwonymi winogronami
Sałatka z kurczakiem z boczkiem i czerwonymi winogronami wymaga z grubsza 1 godzina od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 597 kalorii, 13g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.27 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i zbierz sól i zmielony pieprz, kasztany wodne, cebulę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone winogrona można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 37%. Spróbuj Winogrona, Grappan I Boczek: Ciepła Sałatka, Sałatka z kurczakiem z winogronami, oraz Sałatka z kurczakiem z winogronami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu i pozostawić do ostygnięcia; pokruszyć.
Wymieszaj gotowanego kurczaka, pokruszony boczek, kasztany wodne, seler i czerwone winogrona w dużej misce sałatkowej.
Ubijaj majonez, suszoną pietruszkę, sok z limonki, cebulę w proszku, mielony imbir, sos Worcestershire, sól i czarny pieprz razem, aby uzyskać gładki dressing.
Wlać dressing na mieszaninę kurczaka i wymieszać do pokrycia.
Przykryć miskę i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 30 protokół.