Sałatka z kukurydzą i ogórkami
Sałatka z kukurydzą i ogórkami to bezglutenowy, bezmleczny, laktoowowegetariański i wegański dodatek. Za 42 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 44 kalorie . Ten przepis jest dla 10 osób. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką ocet, sól, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 10 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 29% , to danie jest raczej kiepskie. Podobne przepisy obejmują Hummus Wrap With Carrots and Cucumbers , Julia Child's Baked Cucumbers Butter-Free i Corn Muffins With Fresh Corn .
Instrukcje
Wymieszaj wszystkie składniki w dużej misce. Przykryj i schłódź przez kilka godzin.