Sałatka z krewetek Po ' Boy z sosem Rémoulade

Sałatka z krewetek Po ' Boy z sosem Rémoulade
Need a pescatariańskie danie główne? Sałatka z krewetek Po ' Boy z sosem Rémoulade może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $4.0 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 19 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, serduszka sałaty rzymskiej, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Sałatka z krewetek i awokado z sosem remoulade, Sałatka Z Makaronem Remoulade Z Krewetek, oraz Krewetki Remoulade.

Instrukcje

1
Krewetki obrać; devein, w razie potrzeby. Wrzucić krewetki z 1 łyżką. oliwa z oliwek w średniej misce. Krewetki wątku na szaszłyki, i posypać obie strony przyprawą Cajun.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Serduszka sałaty rzymskiej pokroić na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
RomaineRomaine
3
Szczotka Wyciąć Boki serc z pozostałym 1 1/2 łyżki. oliwa z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
4
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Pokroić bagietkę na 18 (1/2-cala grubości) plastry; umieścić na blasze do pieczenia. Wymieszać masło i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Pędzel 1 strona chleba z mieszaniną masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
7
Piec 8 do 10 minut lub aż złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
W międzyczasie rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoki) ciepła. Krewetki Grill, pokryte pokrywą grill, 3 do 4 minut z każdej strony lub tylko do krewetki włączyć różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Usuń krewetki i przykryj folią aluminiową, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
10
Miejsce romaine, ściąć boki w dół,na ruszcie do gotowania z grilla. Grill, przykryty pokrywą grilla, 2 do 3 minut lub aż tylko zwiędną i pojawią się ślady grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
RomaineRomaine
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Umieść 1 grillowane serce rzymskie pół na każdym z 6 talerzy. Top z pomidorowymi klinami, cebulą i krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RomaineRomaine
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
12
Mżawka z sosem Rmoulade.
13
Podawać z kromkami tostowego chleba francuskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym.
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
Bright yellow/gold color, quite luminous. Superb smoky toasty nose, typical for this grape on limestone in Alsace (no new oak in our wines, just very long total lees contact). Some light reductive aromas that actually fit the style of dry Pinot-Gris. The palate is rich and creamy, with a velvety texture yet fully dry. It is an easy wine to drink now as there is no unnecessary weight. The finish is nice and round but fully dry. The complex limestone blend brings great acid balance and a certain weight. It should develop very nicely over the next few years.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 19 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn