Przepis na sałatkę z kraba i awokado można przygotować w około 30 minut. Za $3.89 za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 285 kalorii, 19g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 33 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Mieszanka grzanek, pomidorków koktajlowych, szczypiorku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 97%, to danie jest ogromne. Podobne przepisy to Sałatka z kraba i awokado, Sałatka Z Awokado I Kraba, oraz Sałatka Z Awokado I Kraba.
Instrukcje
1
Zagotuj rondel z osoloną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj haricots verts i gotuj, aż będą chrupiące, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots Verts
3
Odcedź i uruchom pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Zmiksuj jogurt, majonez, sok z cytryny, szczypiorek, bazylię i anchois w blenderze na gładką masę. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sardele
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Do małej miski wrzuć mięso kraba, połowę awokado i około 1 łyżki dressingu jogurtowego. Wrzuć Rzym, grzanki, haricots verts i pozostałe awokado z pozostałym dressingiem do dużej miski.
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Chardonnay wyboru podpisu Pedroncelli. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Bogate nuty cytryny, gruszki i miodu w bukiecie prowadzą do świeżych smaków jabłka, cytryny meyer i mango. Mieszanka dwóch partii Chardonnay dodaje zarówno walorów owocowych, jak i złożoności tostowanego dębu. Podkreślone jasną kwasowością wino kończy się chrupiącym, długim, trwałym wykończeniem.