Sałatka z Koperkowym Krabem
Jeśli chcesz dodać do swojej kolekcji więcej przepisów bezglutenowych, sałatka z kraba z koperkiem może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 4 g białka i 5 g tłuszczu. Za 1,26 dolara za porcję otrzymasz hor d'oeuvre dla 10 osób. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że był strzałem w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup śmietanę, paprykę, koperek i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj makaronu... muszli makaronowych z nadzieniem krabowym z koperkiem, sałatki z koperkowym ogórkiem i sałatki ziemniaczanej z koperkiem, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W misce wymieszaj kraba, groszek, ogórki, czerwoną paprykę, cebulę i koperek.
Połącz dressing, śmietanę i sok z cytryny.
Wlać mieszaninę krabów i wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki na 4 godziny lub na noc.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Bollinger Brut Special Cuvee. Oceniającym podoba się, z oceną 4,2 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
Bollinger Brut Special Cuvee
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna, aromatyczna złożoność, dojrzałe owoce i korzenne aromaty, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Smak gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łącz się ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.