Sałatka z kapusty, pomidorów i cebuli
Sałatka z kapusty, pomidorów i cebuli to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 144 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Za 81 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka soli, kolendry, nasion kminku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Niskotłuszczowa kremowa Sałatka z kapusty i cebuli, Pikantna sałatka z marchwi, czerwonej kapusty i cebuli, oraz Gotuj książkę: Sałatka z kapusty Napa i czerwonej cebuli.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj kapustę, pomidory, cebulę, chili, sól, cukier i proszek z orzeszków ziemnych, aż równomiernie się połączą.
Na małej patelni do smażenia podgrzej klarowane masło na średnim ogniu.
Dodaj kminek i mieszaj, aż się upiecze.
Zdjąć z ognia, polać mieszanką sałatkową i delikatnie wymieszać. Schłodź do podania i podawaj przyozdobione kolendrą.