Sałatka z kapusty koreańskiej ze słodko-kwaśnym ogórkiem
Sałatka z kapusty koreańskiej ze słodko-kwaśnym ogórkiem może być tylko Koreański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Jeśli masz orzeszki ziemne prażone w oleju, olej sezamowy, gochujang i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sałatka z ogórków słodko-kwaśnych, Sałatka z ogórków słodko-kwaśnych, oraz Sałatka Z Kapusty Słodko-Kwaśnej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj sałatkę z ogórków słodko-kwaśnych.
Podczas gdy sałatka dreszcze, proces sos sojowy i dalej 6 składników w blenderze lub robocie kuchennym, aż gładka.
Łyżka około 1/4 szklanki wieprzowiny do każdego liścia kapusty; skropić mieszanką sosu sojowego. Łyżka sałatki z ogórków słodko-kwaśnych nad wieprzowiną, za pomocą łyżki szczelinowej. Top z żądaną ilością orzeszków ziemnych.
*2 łyżeczki. Azjatycki gorący sos chili (taki jak Sriracha) może być zastąpiony.
Uwaga: testowaliśmy z koreańskim słodko-pikantnym sosem go-Chu-Jang Annie Chun, dostępnym online pod adresem anniechun.com.