Sałatka z kapusty Fizz z pieczonym sosem czosnkowo-Boczkowym i burakami

Sałatka Fizz Kale z pieczonym sosem czosnkowo-Boczkowym i burakami może być tylko przystawką, której szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Mieszanka główki czosnku, sól koszerna, buraki dla niemowląt i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z jarmużu i szpinaku z burakami i pieczonym czosnkiem-Citrus Vinaigrette, Surowa Sałatka z jarmużu z sosem z pieczonego czosnku, oraz Sałatka z jarmużu z pieczonym sosem czosnkowo-chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć głowę w folię. Ułóż żółte buraki na dużym arkuszu folii; zawiń szczelnie. Powtórz procedurę z czerwonymi i pasiastymi burakami.
Piec czosnek i buraki w 350 przez 1 godzinę lub aż buraki będą miękkie; ostudzić 10 minut. Oddzielne ząbki czosnku; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Miąższ czosnku, olej i 6 kolejnych składników (przez pieprz) połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką.
Jarmuż umieścić w dużej misce.
Rozgrzać średnią patelnię na średnim ogniu; dodać boczek. Gotować 5 minut lub do chrupkości, mieszając od czasu do czasu. Zwiększyć ciepło do wysokiej. Mieszać w mieszaninie czosnku; usunąć z ognia.
Wlać gorącą mieszaninę boczku na jarmuż, podrzucając do płaszcza.
Buraki obrać; wyrzucić Skórki.
Pokrój buraki na pół. Ułóż na mieszance jarmużu.