Sałatka Z Kalmarów Z Salsą Verde

Sałatka Z Kalmarów Z Salsą Verde
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj sałatki z kalmarów z Salsa Verde. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka fasoli lima, salsa verde, liście oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Salsa Verde Sałatka Ziemniaczana, oraz Smażona kałamarnica ze smażonym bakłażanem.

Instrukcje

1
W przypadku kalmarów: pokroić kalmary na sucho, doprawić solą i pieprzem i smażyć na bardzo wysokim poziomie, z dwiema łyżkami oliwy z oliwek przez około 1 minutę lub aż kałamarnica pojawi się ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
1
Dodaj gotowane kalmary i cebulę do miski z fasolą i sałatą. Czosnek, kapary i sardelę zmiażdżyć na pastę za pomocą moździerza i tłuczku lub małego robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Dodać kropelkę soku z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3
Dodać posiekane zioła, posiekany pieprz, skórkę z cytryny i oliwę z oliwek, następnie zmiksować i wymieszać z większą ilością oliwy. Ubierz sałatkę z salsą verde i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Anaheim PepperAnaheim Pepper
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn