Sałatka z kalafiorem i pietruszką z parmezanem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj parmezan kalafior i sałatkę z pietruszki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 320 kalorii, 14g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 4,67 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka z kalafiorem i pietruszką z parmezanem, Sałatka Z Ogolonego Karczocha Z Pietruszką I Parmezanem, oraz Grillowany stek z sałatką Pietruszkowo-Parmezanową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać skórkę, sok z cytryny, sól i pieprz.
Ubić w oleju do połączenia, następnie wymieszać z grzybami i marynować podczas panfrying kalafior.
Lekko ubić jajka z solą i pieprzem w średniej misce.
Dodać kalafior i wrzucić, aż dobrze pokryte. Włóż ser do dużej miski. Wyciągamy kalafior z mieszanki jajecznej łyżką szczelinową i przekładamy do sera, podrzucając do płaszcza.
Rozgrzać olej w 10-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie kalafior panfry w 3 partiach, okazjonalnie obracając się, aż złoty ze wszystkich stron, o 3 protokół na partię.
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe do osuszenia.
Dodać pietruszkę i kalafior do mieszanki grzybowej, rzucając do połączenia.