Sałatka Z Jęczmienia, Kukurydzy I Fasoli Vert
Sałatka z jęczmienia, kukurydzy i fasolki Vert może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 13g białka, oraz 35 g tłuszczu. 36 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 43 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, koziego sera, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka pomidorowo-fasolowa Vert, Belgijska Endywia, Fasolka Vert I Sałatka Z Orzechów Laskowych, oraz Sałatka Radicchio I Fasolka Vert Z Kandyzowanymi Orzechami Włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jęczmień gotować w średnim rondlu wrzącej osolonej wody do miękkości, około 30 do 40 minut.
Przenieść do dużej miski.Fasolkę ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, około 3 minut. Nie spuszczaj wody.
Przełożyć fasolę do miski z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Przełożyć do miski z jęczmieniem.
Dodaj kukurydzę do wrzącej wody i gotuj przez 2 do 3 minut, a następnie zanurz się w lodowatej wodzie. Wysusz i pokrój ziarna z kolby, a następnie dodaj do salaterki. Grubo posiekać umytą i wysuszoną rukolę; dodać do miski z mieszaniną jęczmienia.
Ubij oliwę z oliwek, ocet, szalotki, tymianek i musztardę Dijon w małej misce, aby wymieszać.
Wlać wystarczająco dużo dressing na mieszaninę jęczmienia do Płaszcz. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Posypać kozim serem i podawać razem z pozostałym sosem.Zobacz więcej: kukurydza, ziarno/ryż, fasola szparagowa, Zdjęcie, Sałatka, Wegetariańska
Zrób więcej: Link / Dodaj do Ulubionych / Pin / Drukuj / Email / 42 komentarzy