Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z jagodami pszenicy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, wiśnie tarta, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 38 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka Z Jagód Pszennych, Sałatka Z Jagód Pszennych, oraz Sałatka z jagód pszennych z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużym garnku połączyć jagody pszenicy i tyle wody, aby się 2 cale nad jagodami pszenicy. Doprowadzić do wrzenia i gotować odkryte przez 1 godzinę, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Pszenne
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Odcedzić i ostudzić. Toast orzechy włoskie w średniej suchej patelni na średnim ogniu, aż pachnące, 2 do 3 protokół.
W dużej misce, połączyć jagody pszenicy, orzechy włoskie, seler, suszone wiśnie, szalotki, pietruszka, oliwa z oliwek i sok z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Wiśnie Suszone
Jagody Pszenne
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka