Sałatka z indykiem i komosą ryżową

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z indyka i komosy ryżowej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 521 kalorii, 37g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz estragon i/lub pietruszkę, oliwę z oliwek, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Przyprawione paszteciki z indyka z owocową sałatką z komosy ryżowej, Pomiń ryż i spróbuj Quinoa-meksykańska Sałatka z Quinoa z czarną fasolą i kukurydzą, oraz Sałatka z komosy ryżowej ze świeżymi sercami palmowymi (Ensalada de Quinoa con Chonta) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1/2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj quinoa i gotować, mieszając, aż lekko tosty, o 4 protokół.
Dodać 4 szklanki wody i 1/4 łyżeczki soli i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium i gotować na wolnym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta i quinoa jest tender, o 15 protokół.
Wrzucić indyka z połową ziół, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu do smaku; odstawić. Namoczyć plastry cebuli w zimnej wodzie, 10 minut.
Wrzucić pomidory, chile, ogórki, ocet, 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek, pozostałe zioła, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu do smaku w dużej misce.
Cebulę odcedzić, dodać do mieszanki pomidorowej i wrzucić.
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Pracując partiami, dodać indyka i gotować, aż złoty, o 3 protokół z każdej strony.
Odcedzić na papierowych ręcznikach, a następnie pokroić na 2-calowe kawałki. Puch quinoa widelcem i podzielić między miseczki. Top z mieszanki pomidorów i indyka.