Sałatka Z Indyka Waldorf
Sałatka z indyka Waldorf może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 7G tłuszczu i w sumie 320 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jabłko, orzechy włoskie, pierś z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 73%. Sałatka Z Indyka Waldorf, Sałatka Z Indyka Waldorf, oraz Sałatka Z Indyka Waldorf są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małej misce ubij jogurt, miód, imbir i sól. W dużej misce połącz indyka, jabłko, winogrona, seler i rodzynki; dodaj mieszankę jogurtu i wymieszaj, aby pokryć.
Podawać na sałacie; posypać orzechami włoskimi.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay]()
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Zrównoważony i złożony, Napa Valley Chardonnay składa owoce z kilku winnic w AVA, łącząc bujną, odważną dojrzałość Doliny Środkowej z bogactwem i głębią Carneros. Jasne, złote owoce otwierają nos, zaokrąglone nutami miodu, karmelu, przypraw do pieczenia i tostów. Odważne wejście cytryn i dojrzałego jabłka rozwija wagę i lepkość, gdy ewoluuje przez usta. Wkład beczki pozostawia wrażenie prawie słodkich migdałów na finiszu.