Sałatka z gruszką Bartletta i zieloną fasolką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Bartlett Gruszka i zielona fasola Sałatka spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 303 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.75 za porcję. Mieszanka pekanów pieczonych w miodzie, pieprz, ocet balsamiczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Butternut Squash-Zupa Gruszkowa Bartlett, Gruszka Bartlett Crisp z cynamonowymi chipsami Tortilla i lodami waniliowymi, oraz Świeża sałatka z gruszek i zielonej fasoli z sorgo Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spłucz fasolkę szparagową i odstaw końce fasoli. Zagotuj wodę, dodając sól w miarę wzrostu temperatury. Gotować fasolkę szparagową przez 3 do 5 minut, smakować do smaku, następnie odcedzić i zanurzyć w zimnej wodzie przez 3 do 5 minut.
Liście szpinaku podzielić między dwa talerze. Cienko pokroić gruszki i ułożyć na kształt wachlarza na obu talerzach. Wierzch z fasolką szparagową i orzechami.
Na talerze sałatkowe wlać biały ocet balsamiczny.
Posypać lekko pieprzem do smaku.