Sałatka Z Groszku Cytrynowo-Estragonowego
Sałatka z groszku cytrynowo-Estragonowego jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, skórkę z cytryny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing, Cytrynowa Sałatka z kurczakiem z estragonem, oraz Cytrynowo-Estragonowa Sałatka Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubić majonez, śmietanę, skórkę z cytryny i sok, musztardę, sól, pieprz i paprykę. SOS smak i dodać cukier, w razie potrzeby.
W dużej misce umieścić groszek, cebulę i estragon.
Mżawka wystarczająco dressing nad płaszcz lekko (możesz mieć dodatkowy dressing; przykryć i schłodzić do 3 dni) i delikatnie wrzucić do połączenia. Przykryć i schłodzić sałatkę przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem. Smak i dostosować przyprawy, w razie potrzeby.