Czarno-Eyed Pean i sałatka z rukoli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje $1.1 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z czarnego groszku nad rukolą, Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, oraz Noworoczna sałatka z czarnego groszku z czarnymi oliwkami, fetanem i pieczonym czosnkiem.
Instrukcje
1
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Posmaruj kłosy kukurydzy oliwą z oliwek i dopraw solą i pieprzem. Lekko posmaruj grilla olejem roślinnym i grilluj kukurydzę na średnio gorącym ogniu, często obracając, aż lekko zwęglone i prawie miękkie, około 5 minut.
Dodaj grillowaną kukurydzę, black-Eyed peas, czerwona papryka, cebula, kolendra i jalapeos i wrzucić dobrze. Obficie doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do 4 godzin. Sałatkę z czarnego groszku wrzucić z rukolą i przełożyć na talerz tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek