Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z grochu, marchwi i tofu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,53 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sezam imbir dressing, woda pakowane tofu, kasztany wodne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Sałatka z grochu, marchwi i tofu, oraz Bok Choy i sałatka z Tofu z sosem marchewkowo-imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść tofu na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych. Przykryć tofu dodatkowymi ręcznikami papierowymi; delikatnie wycisnąć wilgoć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
2
Pokrój tofu w 1-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj tofu; gotować 5 do 6 minut z każdej strony lub aż złoty ze wszystkich stron, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Połączyć tofu, dressing, i dalej 5 składników w dużej misce; wrzucić delikatnie do herbu. Sałatę podzielić równomiernie na 4 talerze. Top sałata z 1 3/4 szklanki mieszanki tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego