Sałatka z grochu, marchwi i tofu

Sałatka z grochu, marchwi i tofu
Sałatka z grochu, marchwi i tofu to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 29g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.48 za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka SOS sezamowo-imbirowy, kasztany wodne, sałata bibb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Sałatka z grochu, marchwi i tofu, oraz Sałatka z grochu, marchwi i tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść tofu na kilku warstwach ręczników papierowych. Przykryć tofu dodatkowymi ręcznikami papierowymi; delikatnie wycisnąć wilgoć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Pokrój tofu w 1-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
3
W 10-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj tofu; gotować 10 do 12 minut, obracając raz i mieszając od czasu do czasu, aż złoty ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
W dużej misce, wymieszać tofu, dressing, groszek, marchew, kasztany wodne, cebula i pieprz; wrzucić delikatnie do herbu. Sałatę podzielić na 4 talerze. Top z mieszaniny tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Posypać orzechami słonecznika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Solone Pestki Słonecznika OpcjonalnieDodatkowe Solone Pestki Słonecznika Opcjonalnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn