Sałatka z grochu, marchwi i tofu
Sałatka z grochu, marchwi i tofu to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 29g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.48 za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka SOS sezamowo-imbirowy, kasztany wodne, sałata bibb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Sałatka z grochu, marchwi i tofu, oraz Sałatka z grochu, marchwi i tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść tofu na kilku warstwach ręczników papierowych. Przykryć tofu dodatkowymi ręcznikami papierowymi; delikatnie wycisnąć wilgoć.
Pokrój tofu w 1-calowe kostki.
W 10-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj tofu; gotować 10 do 12 minut, obracając raz i mieszając od czasu do czasu, aż złoty ze wszystkich stron.
W dużej misce, wymieszać tofu, dressing, groszek, marchew, kasztany wodne, cebula i pieprz; wrzucić delikatnie do herbu. Sałatę podzielić na 4 talerze. Top z mieszaniny tofu.
Posypać orzechami słonecznika.