Sałatka Z Grillowanym Stekiem Argentyńskim

Sałatka Z Grillowanym Stekiem Argentyńskim
Grillowana sałatka ze steków argentyńskich jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 198 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, pieprz, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Argentyńskie Grillowane Tri-Tip Przepis, Przepis Na Kurczaka Z Grilla Argentyńskiego, oraz Argentyńska Sałatka Ryżowo-Warzywna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząśnij wszystkimi składnikami salsy, aż dobrze się wymieszasz. Rezerwa 1/4 szklanki salsy. Cebulę i pomidory wymieszać z pozostałą salsą; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CebulaCebula
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Umieść stek i paprykę na stojaku do grillowania. Przykryj i grilluj na średnim ogniu 15 do 20 minut, często obracając paprykę i wołowinę raz, aż do pożądanej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
StekStek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Wołowinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
5
Pokroić wołowinę w plastry 1/4 cala. W średniej misce wymieszaj wołowinę i zarezerwowaną 1/4 szklanki salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Paprykę pokroić w paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
7
W dużej misce, miejsce sałatki, papryka, grzyby i wołowina.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodać pozostałą salsę z cebulą i pomidorami; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CebulaCebula
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn