Sałatka z grillowanych warzyw, rukoli i żółtych pomidorów

Grillowane warzywa, rukola i żółta Sałatka z pomidorów to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 86 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka szalotki, ocet balsamiczny, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z kurczaka i rukoli warzywnej, Grillowana Sałatka z kurczaka-rukola z grillowaną salsą pomidorową, oraz Rukola, Żółty Pomidor I Salsa Nektarynka.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Umieść połówki papryki, skórki w dół, na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania. Grill 5 minut z każdej strony lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 10 minut. Paprykę obrać i pokroić w paski.
Umieścić cebulę na grillu; grill 7 minut z każdej strony lub do miękkości. Ostudzić 5 minut; pokroić plastry cebuli na pół.
Połączyć paprykę, cebula, rukola, i pomidory w dużej misce; wrzucić delikatnie połączyć.
Połącz szalotkę z pozostałymi składnikami, mieszając trzepaczką.
Mżawka dressing nad sałatką; wrzucić delikatnie do herbu.