Sałatka Z Grillowanego Łososia

Grillowana Sałatka z łososia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 286 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, filety z łososia, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany łosoś z sosem BBQ z czerwonego wina, masłem orzechowym i sałatką pszenną z grillowanymi warzywami, Grillowany łosoś z sałatką z cytrusowo-kopru włoskiego i grillowaną Escarole, oraz Sałatka Z Grillowanego Łososia.
Instrukcje
Połącz 1/2 szklanki melasy, 1/4 szklanki musztardy i 3 łyżki octu, dobrze mieszając.
Łososia i cebulę umieścić w płytkim naczyniu.
Wlać mieszaninę melasy na łososia i cebulę. Przykryć i marynować w lodówce 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Usuń łososia i cebulę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Marynatę umieścić w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieść łososia i cebulę na stojaku; grill, pokryte, 4 minuty z każdej strony, lub aż ryby płatki łatwo podczas testowania widelcem i cebula jest delikatna, fastrygowanie często z zastrzeżonej marynaty.
Połącz cebulę i zieleninę.
Połączyć pozostałe 1 łyżka melasy, 1 łyżka musztardy, 2 łyżki octu, oleju i soli.
Wlać mieszaninę melasy na mieszaninę zieleni; wrzucić lekko. Łyżka równomiernie na poszczególne talerze. Każdą porcję ułożyć filetem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.