Sałatka z grillowanego steku z owocami
Sałatka z grillowanego steku z owocami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 19g tłuszczu i w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 2. Za $3.65 za porcję, ten przepis okładki 34% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz pod ręką cebulę, oliwę z oliwek, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowany stek ze spódnicy z salsą owocową, Grillowany stek z Uchowca i szaszłyki owocowe, oraz GRILLOWANA SAŁATKA ZE STEKÓW PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze siedem składników.
Wlej 3 łyżki marynaty do dużej zamykanej plastikowej torebki; dodaj stek. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; przechowywać w lodówce do 2 godzin. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę.
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj stek pod przykryciem na średnim ogniu przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądane wysmażenie (w przypadku średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.
Podziel Rzym, mango, jicamę, cebulę i stek między dwa talerze do serwowania. Wymieszaj miód z zarezerwowaną marynatą; skrop sałatki.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Stek w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir
kawa, śliwka, granat