Sałatka Z Grilla Cezar
Grillowana Sałatka Cezar może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 50 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 81 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, musztardę dijon, serca sałaty rzymskiej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar, Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem Cezar, oraz Grillowana Sałatka Cezar / Grillowana Romaine so Good! dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej.
Płaszcz kromki chleba z gotowania sprayu.
Umieść chleb na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; grilluj przez 1 minutę lub do złotego koloru, obracając raz.
Przeciąć 1 ząbek czosnku na pół; obie strony chleba natrzeć ściętymi bokami ząbka czosnku. Wyrzucić goździki.
Pat filety sardeli suche ręcznikiem papierowym.
Pozostałe 2 ząbki czosnku, 2 filety anchois, sok, musztarda, pieprz, sól i żółtko w blenderze. Z blenderem na, dodać olej, 1 łyżka na raz; proces do gładkiej.
Ułożyć sałatę, ściąć boki w dół, na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grillować 2 minuty. Skręć; grill 1 minuta.
Zdjąć z ognia; grubo posiekać sałatę.
Sałatę umieścić w dużej misce; skropić dressingiem, delikatnie podrzucając do płaszcza.
Pozostałe 5 filetów sardeli przeciąć na pół wzdłuż. Ułóż około 3/4 szklanki sałatki na każdym z 10 talerzy; top każdej porcji z 1 kromką chleba i 1 połówką anchois.
Każdą porcję posypać około 1 1/2 łyżeczki Parmigiano-Reggiano.