Sałatka z fasolką i boczkiem
Sałatka z fasolką i boczkiem to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę z płaskimi liśćmi, koszerną sól i pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako tania przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli z boczkiem, Sałatka z zielonej fasoli i ziemniaków z boczkiem, oraz Wiązki Boczku Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, blanszować fasolkę szparagową przez 4 minuty, lub aż będą po prostu chrupiące-delikatne.
Fasolę odcedzić, przelać do miski z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie, i dobrze odcedzić.
Umieść zieloną fasolkę w misce do mieszania.
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż chrupiące.
Przełożyć boczek łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Dodać boczek do zielonej fasoli, wraz z szalotka, orzechy włoskie, i pietruszka.
W słoiku z musztardą, wodą, cukrem i sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem.
Skropić olejem, założyć nakrętkę i energicznie wstrząsnąć w celu emulgowania. Jeśli planujesz zjeść sałatkę od razu, wlać sos na sałatkę z zielonej fasoli i podawać. W przypadku pikniku włóż sałatkę do zamykanego plastikowego pojemnika i zapakuj opatrunek osobno, aż będzie gotowy do podania.