Sałatka z fasoli szparagowej i ziemniaków

Sałatka z fasoli szparagowej i ziemniaków
Fasola szparagowa i sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać bliss ziemniaki, haricots verts, oliwki kalamatan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka z fasoli szparagowej i ziemniaków, Sałatka z dorsza, ziemniaków i fasoli szparagowej, oraz Sałatka Z Fasoli Szparagowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ziemniaki i czosnek umieścić w garnku z dobrze osolonej wody, przykryć, i doprowadzić wodę do wrzenia na średnim ogniu. Gotować ,aż będą" widelec " przetargu, o 20 protokół. Gdy ziemniaki będą miękkie, wyjmij je z wody, a gdy będą wystarczająco chłodne, aby wytrzymać, ale nadal gorące, ostrożnie pokrój ziemniaki na pół. Staraj się nie ściągać skór. Czosnek posiekać i dodać go wraz z 2 łyżkami octu i oliwy z oliwek, i doprawić solą, do smaku. Ważne jest, aby to zrobić, gdy ziemniaki są jeszcze ciepłe, więc będą wchłaniać ocet i olej i być przyprawione przez całą drogę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Podczas gotowania ziemniaków, przynieś inny garnek dobrze osolonej wody do wrzenia, na średnim ogniu. Ustaw miskę z lodowatą wodą i obficie doprawiaj solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodać fasolę do wrzącej wody i gotować je, aż będą miękkie, o 5 do 6 protokół. Ugryź fasolę, aby upewnić się, że są odpowiednio ugotowane. Gdy fasola jest gotowana, umieść je natychmiast w misce z soloną lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie lub je "szokować". Gdy są zimne, wyjmij je z wody i pozwól im trochę wyschnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Przeciąć je na pół.
6
W dużej misce, wrzucić razem ziemniaki, fasola, oliwki, oregano i szalotki i pokruszony czerwony pieprz. Wymieszaj, aby dobrze się połączyć, posmakuj i w razie potrzeby dostosuj przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
W razie potrzeby dodaj pozostały olej i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8
Ta sałatka jest teraz dobra, ale będzie lepiej, jeśli zostawisz ją na co najmniej 1 godzinę. Wystarczająco dużo czasu, aby przetransportować go do gry!
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn