Sałatka z fasoli kukurydzianej i Limy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać kukurydza-i-Lima Sałatka fasoli spróbować. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać baby Lima fasola, sok z cytryny, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Sałatka z fasoli Corn 'N' Lima, Kuskus, kukurydza i fasola lima Sauté, oraz Sałatka Z Fasoli Lima dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażone ziarna kukurydzy w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 3 minut lub do miękkości; dodaj fasolę lima, i gotować 2 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut.
Wrzucić razem Lima mieszanki fasoli, papryka, a następnie 4 składniki w dużej misce. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
* 1 szklanka mrożonej fasoli baby lima, rozmrożona, może być zastąpiona.