Sałatka z fasoli i szpinaku na ciepło

Sałatka z fasoli i szpinaku na ciepło
Ciepła sałatka z fasoli i szpinaku to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 14g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.62 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, ser mozzarella, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ciepła Sałatka Z Białej Fasoli I Szpinaku, Sałatka Ze Szpinakiem Na Ciepło, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Na Ciepło dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń duże łodygi ze szpinaku; rozerwij szpinak na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
2
Umieść szpinak w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać fasolę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
4
Paprykę i sos podgrzać do wrzenia w rondlu 1-quart; zmniejszyć ogień do niskiej. Gotować odkryte 2 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z pieprzem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wlać mieszankę papryki na szpinaku i fasoli; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SzpinakSzpinak
FasolaFasola
6
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn