Sałatka z fasoli i szpinaku na ciepło
Ciepła sałatka z fasoli i szpinaku to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 14g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.62 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, ser mozzarella, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ciepła Sałatka Z Białej Fasoli I Szpinaku, Sałatka Ze Szpinakiem Na Ciepło, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Na Ciepło dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń duże łodygi ze szpinaku; rozerwij szpinak na kawałki wielkości kęsa.
Umieść szpinak w dużej misce.
Paprykę i sos podgrzać do wrzenia w rondlu 1-quart; zmniejszyć ogień do niskiej. Gotować odkryte 2 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z pieprzem czosnkowym.
Wlać mieszankę papryki na szpinaku i fasoli; wrzucić.