Sałatka z endywii, rukoli i orzechów włoskich
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przystawki? Endywia, rukola i sałatka z orzechów włoskich może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 1G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz belgijską endywię, olej canolan, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka Z Rukolą Endywiową, Sałatka z czerwonej endywii i rukoli, oraz Sałatka Z Endywii I Rukoli.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 F.
Umieść orzechy włoskie na nieczystej blasze i tosty, aż lekko rumiane, o 5 do 7 protokół, mieszając od czasu do czasu.
W dużej misce, połączyć olej, ocet i musztardę.
Ubij razem, aby dobrze się połączyć i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj endywii, rukola, i tosty orzechy włoskie i wrzucić dobrze wymieszać.