Sałatka z czerwonych ziemniaków i pomidorów

Sałatka z czerwonych ziemniaków i pomidorów
Przepis na sałatkę z czerwonych ziemniaków i pomidorów można przygotować w około 1 godzinę i 35 minut . Ten bezglutenowy, bezmleczny, laktoowowegetariański i cały przepis na 30 porcji jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 2,38 USD za porcję . Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 16 g tłuszczu i łącznie 245 kalorii . Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Foodnetwork wymaga natki pietruszki, oliwy z oliwek, kaparów i pomidorków koktajlowych. Dobrze sprawdza się jako przystawka. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje świetną ocenę Spoonacular wynoszącą 84% . Wypróbuj Fresh Cherry Tomato Salad With Red Onions, Avocado and Pimentón , Grilled Chicken & Corn Red Potato Salad oraz Grilled Bakłażan i stosy pomidorów Heirloom z bazylią i coulis pomidorowym, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Dodaj ziemniaki do średniego rondla z wystarczającą ilością zimnej wody, aby przykryć je na co najmniej 2 cale. Ustaw rondel na średnim ogniu. Doprowadź wodę do wrzenia i gotuj dalej, aż ziemniaki będą miękkie, około 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pory Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 1/2 CalaPory Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala
Tarty Ser Bitto (można Zastąpić Fontiną Lub Montasio)Tarty Ser Bitto (można Zastąpić Fontiną Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
Odcedź ziemniaki na durszlaku i pozostaw do wyschnięcia na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pory Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 1/2 CalaPory Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
W misce do serwowania dodaj ziemniaki, pomidory, szczypiorek, oliwki, pietruszkę, kapary, tymianek, oliwę z oliwek i skórkę z cytryny. Delikatnie wymieszaj, aż wszystkie składniki zostaną pokryte, i dopraw solą i pieprzem do smaku. Schłodź w lodówce przez 1 godzinę i delikatnie wymieszaj ponownie przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżo Startego Parmezanu I Więcej Do Smaku1/2 Szklanki świeżo Startego Parmezanu I Więcej Do Smaku
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Pory Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 1/2 CalaPory Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn