Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj sałatkę z czarnej fasoli ze świeżą kukurydzą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 185 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę, paprykę, paprykę poblano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa ze świeżą kukurydzą i czarną fasolą, Ogród świeża kukurydza i czarna fasola Salsa, oraz Bezmięsne Tacos z czarną fasolą, Quinoanem i świeżą kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć fasolę, kukurydza, cebula, papryka, i kolendry w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki