Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj sałatkę z czarnej fasoli ze świeżą kukurydzą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 185 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę, paprykę, paprykę poblano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa ze świeżą kukurydzą i czarną fasolą, Ogród świeża kukurydza i czarna fasola Salsa, oraz Bezmięsne Tacos z czarną fasolą, Quinoanem i świeżą kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć fasolę, kukurydza, cebula, papryka, i kolendry w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pozostałe składniki ubić w małej misce i zalać mieszanką fasoli. Schłodzić sałatkę przez 2 godziny przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego