Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, wegetariańskich i wegańskich do swojego pudełka z przepisami, sałatka z czarnej fasoli i białej kukurydzy może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 235 kalorii, 11 g białka i 2 g tłuszczu każda. Za 1,33 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, kolendry, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a 6 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niesamowity wynik łyżką wynoszący 94%. Podobne przepisy to sałatka z zielonej fasoli, pieczonej kukurydzy i czarnej fasoli, fasolki szparagowej, pieczonej kukurydzy i sałatki z czarnej fasoli oraz sałatka z trzech fasoli meksykańskiej kukurydzy i czarnej fasoli.
Instrukcje
1
W dużej misce sałatkowej wymieszaj białą kukurydzę, czarną fasolę, pomidory, czerwoną paprykę, czerwoną cebulę, kolendrę, sok z limonki, tequilę, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Białej Tequili
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
(Handlowiec Joe'a )
1 Truskawka Bez łuski
Biała Kukurydza
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala