Sałatka Z Czarnej Fasoli

Sałatka Z Czarnej Fasoli
Sałatka z czarnej fasoli może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 84 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, cebulę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 56%. Spróbuj Sałatka z fasoli południowo-zachodniej z czarną fasolą, Black-eyed Peas, Pepp, Edamame, Black Bean & Black-eyed Pea Salad With kminek Vinaigrette, oraz Sałatka z zielonej fasoli, pieczonej kukurydzy i Czarnej Fasoli podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Związać seler, marchew, tymianek, pietruszkę i liść laurowy w wiązkę za pomocą bawełnianego rzeźnika?sznurek S.
3
Fasolę, wiązkę i cebulę włożyć do garnka.
4
Dodaj tylko tyle wody, aby ledwo przykryć fasolę. Doprowadzić do duszenia, częściowo przykryć i gotować przez 1 do 2 godzin, aż fasola będzie ledwo miękkie.
5
Po 30 minutach dodaj sól do fasoli. Od czasu do czasu sprawdź fasolę i dodaj wodę, aby przykryć fasolę, jeśli to konieczne.
6
Gdy fasola jest ledwo miękka, odcedź je i usuń wiązkę marchwi. Wrzuć fasolę na gorąco z oliwą z oliwek, sokiem z limonki, cebulą, kolendrą, kminkiem i chili w proszku. Dokładnie schłodzić i doprawić solą i pieprzem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn