Sałatka z czarnego groszku z boczkiem kanadyjskim
Black-Eyed Pea Sałatka z kanadyjskim boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 63 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 13g białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli nie masz-sól-dodaje black-Eyed peas, oliwa z oliwek, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ciepła sałatka z Czarnookiego groszku, zwiędłej musztardy i boczku, Black-Eyed Peas with Bacon, oraz Gulasz z kapusty, czarnuszki i boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj dużą patelnię nonstick sprayem z oleju rzepakowego i podgrzej na średnim ogniu.
Dodać boczek i gotować, aż bardzo lekko rumiane, o 3 protokół na stronę. Lekko ostudzić i pokroić w cienkie paski.
Wymieszać ocet, oliwę z oliwek oraz sól i pieprz do smaku w dużej misce.
Dodaj marchew, groszek i szalotki i wrzucić.
Dodać rukolę i wrzucić ponownie.
Przekładamy na duży talerz i topujemy boczkiem.
W porcji: kalorie: 160; całkowity tłuszcz 6 gramów; tłuszcz nasycony: 1 gram; białko: 11 gramów; całkowite węglowodany: 18 gramów; cukier: 2 gramy błonnik: 5 gramów; Cholesterol: 10 miligramów; sód: 480 miligramów